Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ικανοποίηση στη «Δημοκρατική Ενότητα» για τα Βασιλικά

Από την ομιλία του Θ. Παπαδόπουλου στα Βασιλικά.
Επιτυχημένη κρίθηκε η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του δημάρχου Θέρμης, Θόδωρου Παπαδόπουλου στα Βασιλικά το βράδυ της Δευτέρας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της «Δημοκρατικής Ενότητας», υπήρξε μεγάλη προσέλευση στην πλατεία Χάνια και το γεγονός αυτό ικανοποίησε την παράταξη του νυν δημάρχου.

«Την πρώτη δύσκολη δημοτική περίοδο εφαρμογής του «Καλλικράτη» στο νέο δήμο Θέρμης πρώτος στόχος μας, τον οποίο πετύχαμε, ήταν να θωρακίσουμε το δήμο. Στη νέα δημοτική περίοδο ο πήχης μπαίνει πλέον ψηλότερα καθώς στόχος μας είναι, στα νέα γερά θεμέλια που βάλαμε την τριετία 2011-2013, να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο δήμο – πρότυπο», είπε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος Παπαδόπουλος στην ομιλία του.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε η δημοτική αρχή στην προσαρμογή στο νέο θεσμικό πλαίσιο του «Καλλικράτη», εξήγησε ότι «πρώτο μας μέλημα ήταν να ενοποιήσουμε τους τρεις πρώην καποδιστριακούς δήμους, Θέρμης, Βασιλικών και Μίκρας, καθώς υπήρχαν σημαντικές ανισότητες μεταξύ τους. Το καταφέραμε, τους ενοποιήσαμε, εξυγιάναμε οικονομικά τον ενιαίο πλέον δήμο και καταφέραμε μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση να κρατήσουμε τον δήμο όρθιο».

Ο επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας» αναφέρθηκε και σε άλλα σημαντικά επιτεύγματα, όπως την αναβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής με νέα προγράμματα και δράσεις που αγκάλιασαν όλους τους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες, την εκτέλεση μιας σειράς αναγκαίων έργων υποδομής και παράλληλα την προετοιμασία μελετών για τα έργα τα οποία θα εκτελεστούν κατά την προσεχή δημοτική περίοδο με γνώμονα την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου δήμου Θέρμης.

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος παρουσίασε τις προτεραιότητες της «Δημοκρατικής Ενότητας» για τη νέα δημοτική περίοδο 2015-2019 θέτοντας ως πρώτη την περαιτέρω αναβάθμιση της κοινωνικής πολιτικής του δήμου. Παρουσίασε επίσης τα σχέδια για τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου, για την κατασκευή νέων σχολικών κτηρίων και νέου παιδικού σταθμού, για την κατασκευή τεσσάρων νέων γηπέδων και ενός κολυμβητηρίου κ.ά.

Η δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση για τον δήμαρχο Θέρμης είναι στην πλατεία δημαρχείου στον Τρίλοφο, αύριο (Τετάρτη) στις 20.30, ενώ η προεκλογική του εκστρατεία κλείνει την Παρασκευή με ομιλία στην πλατεία Παραμάνα της Θέρμης, επίσης στις 20.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου