Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Με το δεξί για την άνοδο ο Θερμαϊκός

Βήμα ανόδου έκανε ο Θερμαϊκός Θέρμης


Την πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, που θα αναδείξει τον υπερπρωταθλητή της Γ2 ΕΚΑΣΘ ανδρών στο μπάσκετ πέτυχε ο Θερμαϊκός Θέρμης, που κέρδισε στις Συκιές τον Παναθλητικό με 49-39.

Με σκληρή άμυνα οι «σιδηροδρομικοί» προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα και το κατάφεραν, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους σε λάθη. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τον Θερμαϊκό να έχει ένα ισχνό προβάδισμα έξι πόντων, που προμήνυε μεγάλη μάχη και στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Ο Παναθλητικός μπήκε καλύτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, στο τέλος του οποίου βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής (δύο πόντων) από τον Θερμαϊκό. Η ομάδα της Θέρμης με σημαντικά καλάθια του Πολυμέρου και την ηγετική απόδοση του Κωτσάκη εξασφάλισε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 9-12, 21-27, 36-38, 39-49
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Καρκαλέτσης

Παναθλητικός (Χολέβας): Ζάνεβ 2, Τοκμακίδης 6, Κούτας, Μαραντάς 11(1), Εδίρνελης 9, Πεφτιτσέλης, Θεοδωρίδης, Παπαστεφάνου 11, Τερζίδης.
Θερμαϊκός (Νέτας): Κωτσάκης 16(1), Οικονόμου 2, Αλβανός 8, Πολυμέρου 15(2), Χατζηαποστολίδης 6, Παπαδόπουλος, Γκρεκίδης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου