Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φιλοφρονήσεις και… σπόντες με αφορμή το Πλαγιάρι


Η ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου στο Πλαγιάρι σχολιάστηκε μέσω facebook από τον υποψήφιο της δημοτικής κοινότητας Πλαγιαρίου με τη «Δημοκρατική Ενότητα», Αντώνη Κοκκινάκη, με αποτέλεσμα να ανοίξει ένας… πικάντικος διάλογος με φιλοφρονήσεις και κάποιες σπόντες.

«ΔΙΕΚΡΙΝΑ πραγματικό ΉΘΟΣ και ΎΦΟΣ Δημοκρατίας, χωρίς λασπολογία και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για αυτό !!!
ΔΕΝ ΔΙΕΚΡΙΝΑ διαφοροποιήσεις στο Πρόγραμμα σας από αυτό της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, τουλάχιστον σε επίπεδο αυτό-διοικητικών δυνατοτήτων, εκτός από διαφορετική (λεκτική ή φραστική) διατύπωση. Και δεν το άκουσα μόνο Προφορικά, αλλά το πήρα και Γραπτά. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, μέσα από ορθή Δημοκρατική Άμιλλα», έγραψε ο Αντώνης Κοκκινάκης, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που ανάρτησε η «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης» από την εκδήλωση στο Πλαγιάρι.

Η έλλειψη διαφοροποιήσεων που δεν διέκρινε ο υποψήφιος της «Δημοκρατικής Ενότητας», δεν έμεινε αναπάντητη από τον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του: «Αντώνη ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, παραμένουμε σταθεροί στις ιδέες μας και στον τρόπο αυτοδιοικητικής λειτουργίας. Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το είπαμε και χθες σε όλους τους τόνους, εμείς έχουμε αντικυβερνητικό και αντιμνημονιακό πρόγραμμα. Δεσμευόμαστε πχ. για τα σχολεία ενώ η παράταξή σας τα εναποθέτει όλα σε πιθανή χρηματοδότηση. Δεσμευόμαστε για αρμοδιότητες και ρόλους στις τοπικές κοινωνίες και τις Κοινότητες, που δεν είναι στο πρόγραμμά σας. Δεσμευόμαστε για το εργοστάσιο στον Άγιο Αντώνιο, κλπ. Και δεν έχουμε καμία σχέση με τα κόμματα της κυβέρνησης που έφεραν στην αυτοδιοίκηση σε αυτό το χάλι.

Και για να πούμε την αλήθεια, όσα τμήματα των προγραμμάτων είναι κοινά, εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα υλοποιηθούν μαζί με τις Κοινότητες και τον πολίτη, ... και με διεκδίκηση. Η απερχόμενη διοίκηση, κύρια λόγω των προσώπων που παραμένουν σταθερά εδώ και 10ετίες αλλά και των κυβερνητικών συνδέσεων - σχέσεων, δεν μπόρεσε να το αποδείξει την τελευταία δημοτική περίοδο. Γι αυτό ιδρύθηκε η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!».                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου