Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο απολογισμός του μπαζάρ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το μπαζάρ άνεργων χειροτεχνών, που διοργάνωσε η Πνοή Ελπίδας σε συνεργασία με το δήμου Θέρμης και τη ΔΕΠΠΑΘ. Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο και δόθηκε η ευκαιρία στους χειροτέχνες να παρουσιάσουν για τέσσερις ημέρες τις κατασκευές τους.

Η ανακοίνωση της Πνοής Ελπίδας
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το μπαζάρ άνεργων χειροτεχνών που διοργανώθηκε από την Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας  «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», υπό την αιγίδα του δήμου Θέρμης και της ΔΕΠΠΑΘ (Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης)  κατά τις ημέρες 15-18 Απριλίου 2015, στην Πινακοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.

Στο μπαζάρ παρουσιάστηκαν:
Διακοσμητικά είδη από ανακυκλώσιμα υλικά (βάζα & κηροπήγια από γυαλί και κοσμήματα από ύφασμα),πίνακες ζωγραφικής, πλεκτά είδη, φυσικά καλλυντικά και είδη περιποίησης προσώπου & σώματος (αποσμητικά χωρίς αλουμίνιο, σπαθόλαδο, κηραλοιφές κλπ), έργα τέχνης από μέταλλο, ξύλο , ύφασμα, άμμο, ξύλινα είδη (άλμπουμ, λευκώματα, ρολόγια τοίχου, διακοσμητικά είδη & κοσμήματα), κοσμήματα από ασήμι και αλλά υλικά, σαπούνια από φυσικά υλικά για κάθε χρήση, ενώ λειτούργησε πρωινό και απογευματινό εργαστήρι χειροτεχνίας με ξύλινα είδη για παιδιά δημοτικού, υπό την επίβλεψη των κυριών Μαριαλένας και Στέλλας Παπαϊωάννου και πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων κι άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για την  εξυπηρέτηση των σκοπών της  ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.
 Το μπαζάρ εγκαινιάστηκε από την κα Δήμητρα Χίνη, πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ και τον κο Χρήστο Βαγιωνά, υπεύθυνο της βιβλιοθήκης-πινακοθήκης του πολιτιστικού κέντρου Θέρμης, ενώ το επισκέφθηκαν φίλοι των χειροτεχνών και πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς στο δήμο και τη ΔΕΠΠΑΘ, αλλά και στους χειροτέχνες για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία τους.
Πολλές ευχαριστίες στους εθελοντές της ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, με των οποίων την ακούραστη βοήθεια πραγματοποιήθηκε άλλη μια δράση του φορέα:
  • Μαρία Δρίτσα
  • Λιάνα Παπαναούμ
  • Κυριακή Βαρυτιμιάδου

Τέλος,  ευχαριστίες στη διαφημιστική εταιρεία ucme Communication & Stuff και στην κα Λίνα Γκαδρή – Θεσ/νίκη για όλη την παραγωγή και προώθηση του διαφημιστικού υλικού της κάθε δράσης, που διοργανώνει και πραγματοποιεί η ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου