Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Στηρίζει το παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου ο Γκάλης


Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Νίκος Γκάλης εκφράζει τη στήριξή του στην εκδήλωση ενίσχυσης του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου.

Το μήνυμα του Γκάλη
«Φίλες και φίλοι οι άγιες μέρες του Πάσχα έρχονται. Με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας ας δείξει την ευαισθησία του και ας βοηθήσει τους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη μας.
Το παιδικό χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης έχει ανάγκη από την βοήθεια όλων μας.
Γι' αυτό και εγώ αποδέχθηκα την πρόσκληση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και θα συμμετάσχω στην εκδήλωση που θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη (8/4/2015) στο "Nick Galis Hall" στις 7 μ.μ. Σας προσκαλώ σε αυτό το σπουδαίο "Κάλεσμα Ανθρωπιάς και Αγάπης" .
Στις εισόδους του γηπέδου θα συγκεντρώνονται προϊόντα καθημερινής χρήσης (τρόφιμα, χαρτικά και οικιακά είδη) για την ενίσχυση του παιδικού χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.Η είσοδος είναι ελεύθερη .
Η Ι.Ρ.Α Θεσσαλονίκης και οι Παλαίμαχοι θα δώσουν φιλικό αγώνα μπάσκετ.
Ελάτε να γεμίσουμε τα "Καλάθια της Αγάπης"
Νίκος Γκάλης».

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές Θεσσαλονίκης, που θα παίξουν έναν φιλικό αγώνα μπάσκετ για να ενισχύσουν ο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου. Για το κοινό η παρουσία θα είναι ελεύθερη. Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται προϊόντα καθημερινής χρήσης (τρόφιμα, χαρτικά, οικιακά είδη, είδη υγιεινής) για τις ανάγκες του παιδικού χωριού. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, καθώς οι ανάγκες σε τρόφιμα και είδη καθημερινής χρήσης είναι μεγάλες. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Διεθνής Ένωσή Αστυνομικών Θεσ/νίκης θα βραβεύσει το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, στο πρόσωπο του Χρήστου Κωνσταντινίδη, τον προπονητή του Συλλόγου Γιάννη Ιωαννίδη και τους αθλητές Νίκο Γκάλη, Μπάνε Πρέλεβιτς και Λευτέρη Κακιούση για την τεράστια προσφορά στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση

ΣΗΜ.: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ 3 & 17 ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΠΥΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (Επί της οδού Εγνατίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου