Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Γιορτή Σταφυλιού-Τρύγου στο Ν. Ρύσιο (photos)


Η ετήσια Γιορτή Σταφυλιού-Τρύγου διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Νέο Ρύσιο, εκδήλωση που είναι ενταγμένη στα «Θέρμης Δρώμενα 2014».

Η πρόσκληση αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΘ, Δήμητρα Χίνη, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Ν. Ρυσίου, Χρήστος Θωμάρεϊς και η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ν. Ρυσίου, Ευδοκία Παπαχρηστούδη, σας προσκαλούν στη Γιορτή Σταφυλιού-Τρύγου, το Σάββατο, 23/8/2014, στον αύλειο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Ν. Ρυσίου και ώρα 20.30.

Μία γιορτή σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ‘Αναγέννηση Ν. Ρυσίου’ και τον Λαογραφικό Σύλλογο ‘Η Αρετσού’ Ν. Ρυσίου.

Σας περιμένουμε όλους να ζήσουμε μία βραδιά γεμάτη από παράδοση, με πολύ χορό και τραγούδι, με τη μουσική ορχήστρα ‘Η Πανωραία και η παρέα της’.

Με την αναβίωση του τρύγου και του πατήματος των σταφυλιών από τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου.

Την Κυριακή 24/8/2014 θα είναι η δεύτερη βραδιά της εκδήλωσής μας με μουσικό λαϊκό σχήμα, με πολύ χορό και τραγούδι, με παρουσία επίσης χορευτικών συγκροτημάτων. Θα ακολουθήσει ξεφάντωμα μέχρι πρωίας. Καλή αντάμωση!».

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από την περσινή γιορτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου