Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

«Εβρεξε» γκολ στο φιλικό του Πλαγιαρίου (photos)


Σε ένα χορταστικό από πλευράς παραγωγικότητας φιλικό παιχνίδι στο Πλαγιάρι, ο τοπικός Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΑΕ Φαλήρου, ομάδα Α’ κατηγορίας, με 6-4.

Η ΑΕ Φαλήρου προηγήθηκε 3-0 με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 3-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες συνέχισαν να σκοράρουν και να αποζημιώνουν τους θεατές, που υπέμεναν την υψηλή θερμοκρασία και ο δείκτης του σκορ σταμάτησε στο τελικό 6-4 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Τα γκολ για τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου σημείωσαν οι Αδάμ (2), Τζέλο (1) και Τσάκαλος(1) και για την ομάδα του Φαλήρου οι Δ. Ρέππας (3), Αστεριάδης (2) και Λαγόπουλος (1).

«Παρά τις βασικές απουσίες βασικών παικτών, είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα της επιθετικής γραμμής της ομάδας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο», δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού ο προπονητής του Ατρόμητου Πλαγιαρίου, Νίκος Νικήδης.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν μέλη των διοικήσεων και των δύο ομάδων. Το επόμενο φιλικό για τον Ατρόμητο θα γίνει το προσεχές Σάββατο (27/8) στις 18:30 στο δημοτικό γήπεδο Πλαγιαρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Τερψιθέας.

Δείτε στη συνέχεια πλούσιο φωτορεπορτάζ από το χθεσινό φιλικό.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου