Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Επί ποδός… πολέμου οι κάτοικοι του δήμου Θέρμης


Νέα αναβολή αποφάσισε η Μητροπολιτική Ενότητα υπό την πίεση των δημοτών Θέρμης που βρέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση. Είναι πάντως προφανές ότι αν δεν ασκούσε πίεση ο κόσμος οι Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τα εργοστάσια βιομάζας θα είχαν εγκριθεί.

Η επιτροπή αγώνα σε ανάρτησή της στο facebook για τη σημερινή επεισοδιακή συνεδρίαση, που επιχειρήθηκε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αναφέρει: «Αφού μας εμποδίσανε (προσπάθησαν τουλάχιστον) αστυνομικές δυνάμεις, αφού μας έδειξαν πώς η προηγούμενη αναβολή επικαλούμενοι το να κάνουν ημερίδα διαβούλευσης στις 13/02, όπου μέσα εκεί ακούστηκε πως όταν δεν είναι σύμφωνη η κοινή γνώμη δε νομιμοποιείται μία τέτοια επένδυση και καθηγητές επιβεβαίωσαν το βλαβερό του έργου, για ακόμη μία φορά το θέμα πήρε αναβολή κι εμείς συμβολικά κλείσαμε το δρόμο για να τους δείξουμε πως και ενημερωμένοι είμαστε και ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ. ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝΘΥΡΩΝ ΔΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!»
Καλεί μάλιστα τον κόσμο σε εγρήγορση και σε συμμετοχή στις συνεδριάσεις της επιτροπής αγώνα Βασιλικών και Λακκιάς: «Μετά από μια καθαρή νίκη του κόσμου των Βασιλικών, της Λακκιάς, της Σουρωτής και των γύρω περιοχών, ενωμένοι από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΚΜ, ο αγώνας Συνεχίζεται. Καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να είναι σε εγρήγορση και να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις της επιτροπής αγώνα Βασιλικών και Λακκιάς ώστε όλοι μαζί να καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας. Σχετικά με την επόμενη συνεδρίαση θα υπάρξει ανάρτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου