Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ραντεβού με Λαφαζάνη για τα εργοστάσια βιομάζας


Στην Αθήνα μετατοπίζεται το ενδιαφέρον στο θέμα των εργοστασίων βιομάζας, καθώς εκεί βρίσκεται αντιπροσωπεία του δήμου Θέρμης για να συναντηθεί με τον υπουργό ανασυγκρότησης περιβάλλοντος και ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Την αντιπροσωπεία αποτελούν ο δήμαρχος Θέρμης Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Απόστολος Τσολάκης και μέλη της επιτροπής αγώνα Βασιλικών. Τα μέλη της αντιπροσωπείας θα ενημερώσουν και θα παραδώσουν στον υπουργό το φάκελο με τα πορίσματα του εργαστηρίου Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ και τις αρνητικές γνωμοδοτήσεις και αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, όπου διατυπώνονται ενστάσεις για τα συμπληρωματικά στοιχεία που δεν κρίνονται απολύτως επαρκή για να περιοριστούν οι πιθανές επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Υπενθυμίζεται ότι μετά από διαβουλεύσεις, λαϊκές συνελεύσεις, αρνητικές γνωμοδοτήσεις και τέσσερεις δυναμικές παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις της Μητροπολιτικής Επιτροπής το θέμα έχει πάει, πλέον, στην αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης χωρίς να υπάρχει γνωμοδότηση της Μητροπολιτικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου