Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ο Άρης ενισχύει το Κ.Ι.ΑΛΛΗ Θέρμης


Η ΚΑΕ Άρης στηρίζει το κοινωνικό έργο που προσφέρει το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης και καλεί τους φιλάθλους του να ενισχύσουν την προσπάθειά του.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο ανάμεσα στον Άρη και τον Πανιώνιο θα υπάρχουν εθελοντές του Κ.Ι.ΑΛΛΗ Θέρμης στις θύρες του γηπέδου και θα συγκεντρώνουν ιατροφαρμακευτικό υλικό που θα φέρουν οι φίλαθλοι των «κίτρινων» πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Η ανακοίνωση του Κ.Ι.ΑΛΛΗ Θέρμης
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης (Κ.Ι.ΑΛΛΗ) ενημερώνει ότι κατόπιν συνεννόησης με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα συγκεντρωθούν φάρμακα από τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στις 21/3/2015 στο Α.Α.Μ.Θ. (Παλέ ντε σπορ). Οι φίλαθλοι μπορούν να συμβάλλουν στην αλληλεγγύη και την στήριξη των συμπολιτών μας, που αδυνατούν να έχουν στοιχειώδη ιατρο-φαρμακευτική περίθαλψη, φέρνοντας φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν. Το Κ.Ι.ΑΛΛΗ. Θέρμης δεν δέχεται «μονόγραμμα» και «δίγραμμα» φάρμακα. Οι εθελοντές του Κ.Ι.ΑΛΛΗ. Θέρμης θα συγκεντρώσουν το ιατροφαρμακευτικό υλικό στις εισόδους του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου