Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Συνάντηση παρουσία βουλευτών


Στο παλιό δημαρχείο Βασιλικών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα για το «καυτό» θέμα των εργοστασίων βιομάζας. Παρόντες ήταν και βουλευτές κομμάτων της περιφέρειά μας.

Παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου και Λίτσας Αμανατίδου, της Ελένης Γερασιμίδου από το ΚΚΕ και σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης και της επιτροπής αγώνα Βασιλικών πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη συνάντηση στην οποία.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η επιτροπή αγώνα Βασιλικών «μετά από τις τοποθετήσεις όλων των παρευρισκομένων καθορίστηκαν οι δράσεις και ο συντονισμός τους για την επίλυση του θέματος στους άξονες των κοινωνικών - κοινοτικών παρεμβάσεων, πολιτικών παρεμβάσεων και επιστημονικών παρεμβάσεων. Διαβάστηκε νέο ψήφισμα κατά της εγκατάστασης των εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με αεριοποίηση βιομάζας και παραγωγή συνθετικού αερίου στην περιοχή της Λακκιάς και των Βασιλικών που θα επηρεάσει δημόσια υγεία και πρωτογενή τομέα παραγωγής ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής της λεκάνης του Ανθεμούντα. Ο αγώνας συνεχίζεται.Τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί, ενώστε τη φωνή σας με τη δική μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου