Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ανανεωμένο δημοτικό συμβούλιο κατά 51,5%


Το νέο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης που προέκυψε από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Οι 17 εκ των 33 είναι καινούριοι, άρα μιλάμε για μια ανανέωση οριακά πάνω από το 50%, για την ακρίβεια 51,5%.

Νέα πρόσωπα από τη «Δημοκρατική Ενότητα» είναι οι Νίκος Λαγός, Στέλιος Γκιζάρης, Άννα Μίχου-Κουγιάμη, Νανά Παπαδάκη, Ζωή Γεωργαλή Λυσίτσα, Δαμιανός Ζελιλίδης, Δημήτρης Καραουλάνης και Μαρία Ακριτίδου.

Από την «Παρέμβαση Πολιτών», πλην του επικεφαλής της, Σωκράτη Φάμελλου, όλοι οι υπόλοιποι είναι νέα πρόσωπα, αφού πρόκειται για μία καινούρια παράταξη. Από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μόνο ο Αντώνης Αντωνίου θήτευσε και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ενώ καινούριος σε αυτό είναι και ο επικεφαλής του «Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής», Δημήτρης Βλαχομήτρος.

Τέσσερα μέλη του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου έθεσαν υποψηφιότητα αλλά δεν εκλέχθηκαν. Πρόκειται για τον Άρη Τσιολάκη, τη Δήμητρα Χίνη και την Κούλα Γιαννακίδου από τη «Δημοκρατική Ενότητα» και τον Αργύρη Κουγιάμη από την «Παρέμβαση Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου