Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πανδαισία μπιτς χάντμπολ στην Καρδία


Πλούσιο θέαμα από ομάδες τους μπιτς χάντμπολ μπορούν να απολαύσουν οι φίλαθλοι αυτές τις μέρες στην Καρδία, αφού το «Χωριό της Ειρήνης» φιλοξενεί δύο διοργανώσεις.

Ήδη από χθες είναι σε εξέλιξη το 1ο από τα 8 τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος, το οποίο ολοκληρώνεται αύριο με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ αυτών και της Εθνικής Νορβηγίας. Σήμερα από της 13.00 ως τις 21.00 στα δύο ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα διεξάγονται συνεχώς αγώνες.

Αυτή τη διοργάνωση θα αποτελέσει και το test event για το μεγάλο ραντεβού του μπιτς χάντμπολ, που φιλοξενεί φέτος η Θεσσαλονίκη και ειδικότερα το «Χωριό της Ειρήνης» στην Καρδία.

Πρόκειται για την τελική φάση του διασυλλογικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (EBT), που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαΐου ως την 1η Ιουνίου. Οι δέκα καλύτερες ομάδες σε άνδρες και γυναίκες θα διεκδικήσουν στο τριήμερο αυτό τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης.

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν στους άνδρες η δευτεραθλήτρια Ελλάδος ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (νούμερο 27 στην Ευρωπαϊκή κατάταξη), στις δε γυναίκες, η πρωταθλήτρια Ελλάδος ABAN ΓΚΑΡΝΤ (νούμερο 18 στην Ευρώπη), που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2009 στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου