Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ξανά στην κορυφή ο Θερμαϊκός, που νίκησε 2-1 τον Παύλο Μελά


Στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των μπαράζ για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ 2 βρίσκεται και πάλι ο Θερμαϊκός με συγκάτοικους τους Φίλιππους Δοξάτου. Οι δύο ομάδες πανηγύρισαν σήμερα νίκες με 2-1 επί των αντιπάλων τους.

Η ομάδας της Θέρμης υποδέχτηκε τον Παύλο Μελά και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση νίκησε για τρίτη φορά φέτος την ομάδα της Σταυρούπολης. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία τους με τον Φαρμάκη, ο οποίος στο 14’ έκανε το 1-0. Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων, που ισοφάρισαν στο 27’ με τον Παπουνίδη.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1, ωστόσο ο Αρζουμανίδης στο 62’ με υπέροχη ατομική ενέργεια, πέρασε δύο αντιπάλους και με σουτ νίκησε τον Καρυπίδη γράφοντας το τελικό 2-1.

Ο Θερμαϊκός τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κολώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Καζάνας του Παύλου Μελά, λόγω αψιμαχίας των δύο παικτών. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννιά, καθώς αποβλήθηκε και ο Αμοιρίδης.

Οι συνθέσεις
Θερμαϊκός Θέρμης: Παναγιωτίδης, Αρζουμανίδης, Αρχοντίδης, Έλκας, Κολώνης, Φάκας, Καζαντζίδης, Τρόκας, Παπατζίκος, Φαρμάκης, Δούμας
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μέτσιος, Σιαντρόπουλος και πεχλιβανίδης
Παύλος Μελάς: Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Αμοιρίδης, Νικολαϊδης, Πλίκας, Λυκίδης, Παπουνίδης, Τσουκαλίδης Σοφ., Καζάνας, Γεροντίδης, Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης: Δημητριάδης, Σιαμπάνης και Παπαξενίδης

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Φίλιπποι Δοξάτου νίκησαν εκτός έδρας την ΑΕ Χρυσού με 2-1 και ισοβαθμούν στην κορυφή με τον Θερμαϊκό, έχοντας 7 βαθμούς. Στην επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή, οι δύο πρωτοπόροι τίθενται αντιμέτωποι στο Δοξάτο σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό.

Βαθμολογία
Θερμαϊκός Θέρμης 7 (4-3)
Φίλιπποι Δοξάτου 7 (3-2)
Παύλος Μελάς 6 (4-4)
ΑΕ Χρυσού 4 (2-3)

Επόμενη αγωνιστική (1/6, 17.00)
Φίλιπποι Δοξάτου – Θερμαϊκός Θέρμης
Παύλος Μελάς – ΑΕ Χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου