Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

«Food for Good» με… ποντιακή συμμετοχή από το Τριάδι


Για μία ακόμα χρονιά το Φεστιβάλ Φαγητού «Food for Good» θα διοργανωθεί στην Πλαζ Αρετσούς, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα φυσικά όπως πάντα. Σε αυτό γυναίκες από 42 χώρες του κόσμου θα μαγειρέψουν παραδοσιακά φαγητά, τα οποία θα μπορούν να γευτούν οι επισκέπτες. Ο δήμος Θέρμης θα έχει τη δική του εκπροσώπηση σε αυτό.

Γυναίκες από το Τριάδι θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή (20.30) μαγειρεύοντας ποντιακά φαγητά και θα έχουν τον δικό τους πάγκο ανάμεσα σε αυτούς γυναικών που θα έρθουν από την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Νιγηρία, την Ινδία και τη Βραζιλία μεταξύ άλλων.

Οι επισκέπτες με 10 ευρώ μπορούν να απολαύσουν γεύσεις από τέσσερις χώρες που θα επιλέξουν και να δροσιστούν με δύο ποτά, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο φολκλορικό πρόγραμμα.

Η διοργάνωση είναι του διεθνή συλλόγου γυναικών Ελλάδας σε συνεργασία με την οργάνωση «Γυναίκες των 5 ηπείρων» και φέτος είναι η 17η χρονιά διεξαγωγής της. Υα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στους εξής φορείς: «Οδυσσέας – Σχολείο Αλληλεγγύης», «Φάρος του Κόσμου», «Καταφύγιο Γυναίκας» και «Σύλλογος Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου