Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Εντυπωσίασε το «Lurk»


Ακρως θετικά ήταν τα σχόλια όσων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη χθεσινή προβολή της ταινίας του Βασίλη Κατσίκη, «Lurk», την οποία διοργάνωσαν η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Θέρμης και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο γνωστός σκηνοθέτης, ηθοποιός και κριτικός κινηματογράφου, Αχιλλέας Ψαλτόπουλος, τον οποίο ο Βασίλης Κατσίκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μέσω facebook. «Θέλω να σ’ ευχαριστήσω από καρδιάς για την παρουσία σου στην χθεσινή προβολή του Lurk και να σου πω πως τα λόγια σου μου έδωσαν μεγάλο κουράγιο!!», έγραψε ο σκηνοθέτης του «Lurk».

Ο Αχιλλέας Ψαλτόπουλος.
Οσο για τα σχόλια ανθρώπων που είδαν την προβολή; Ενδεικτικά σας μεταφέρουμε ορισμένες σχετικές αναρτήσεις, που «αλιεύσαμε» στο facebook.

ΖΩΗ ΠΕΛΕΧΡΑ
«ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΤΑΙΝΙΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ...ΔΕΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ.....ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ?».

ΓΙΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
«Πολλα συγχαρητηρια στον Vassilis Katsikis και σε ολους τους συντελεστες της ταινιας!! Τα μυνηματα πολλα και ουσιαστικα για τον σημερινο τροπο που αντιμετωπιζουμε τις κοινωνικες και οχι μονο απειλες ...Ευχομαι να συνεχισουν τετοιου ειδους προσπαθειες που τονωνουν και προβαλουν τον πολιτισμο μας με τα τοσα δυστυχως λιγοστα μεσα !!».

ΕΦΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
«ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ Β. ΚΑΤΣΙΚΗ.....Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΟΝΟ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ !!!!! ΞΕΧΝΑΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩ ΜΕ ΜΑΣΚΑ... ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου