Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πλήθος εκδηλώσεων το Σάββατο στο δήμο Θέρμης

Πολιτιστικές εκδηλώσει για όλα τα… γούστα υπάρχουν το Σάββατο σε διάφορες περιοχές του δήμου Θέρμης. Το σίγουρο είναι ότι να τα προλάβει όλα κάποιος είναι μάλλον δύσκολο.

Παραθέτουμε με χρονική σειρά όλες τις εκδηλώσεις:

17.00, Κάτω Σχολάρι, 2η Αθλόδραση, Είσοδος Ελεύθερη


Στο γήπεδο του Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου διοργανώνει τη 2η Αθλόδραση, με πολλές αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά αλλά και πρόγραμμα από χορευτικά τμήματα.

18.00 & 21.00, Περαία, Θεατρική Παράσταση, Είσοδος 7 ευρώ


Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν γίνεται εντός δήμου Θέρμης αλλά στο δήμο Θερμαϊκού, στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ 2000 στην Περαία αλλά διοργανώνεται από φορείς του δήμου Θέρμης κι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, γι’ αυτό υπάρχει και εισιτήριο.

Πρόκειται για την θεατρική παράταση «Τράβα Μπρος», που ανεβάζουν η εθελοντική θεατρική ομάδα γονέων του «Σχολειού της Φύσης» και μέλη του Κοινωνικού Συλλόγου «Δέντρο Ζωής» (με έδρα τον Τρίλοφο). Τα έσοδα θα διατεθούν στο «Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδας», στην «Πνοή Ελπίδας» (με έδρα το Τριάδι) και στην οικογένεια της τετράχρονης Ελίσας, που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Δύο παραστάσεις υπάρχου το Σάββατο και μία την Κυριακή (στις 19.00).

20.30, Θέρμη, 3α Θερμιώτικα, Είσοδος Ελεύθερη


Ο Χορευτικός Όμιλος Θέρμης διοργανώνει για τρίτη χρονιά τα «Θερμιώτικα» στο Άλσος του Αγίου Τρύφωνα. Πολύς χορός από τα τμήματα του ομίλου και φυσικά γλέντι για όσους βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στο άλσος.

20.30, Θέρμη, Παιδική θεατρική παράσταση, Είσοδος Ελεύθερη


Στο δημοτικό θέατρο Θέρμης η παιδική θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης θα ανεβάσει το έργο του Βασίλη Αναγνώστου «Και ξαφνικά κάποιος είπε: Παίζουμε θέατρο», σε σκηνοθεσια της Βάντας Ερμείδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου