Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Υπερθέαμα στην άμμο στο «Χωριό της Ειρήνης» (pics)


Κορυφαία ονόματα του χάντμπολ, που σπάνια μπορούν να δουν οι Έλληνες φίλαθλοι, βρίσκονται από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στην Καρδία και το «Χωριό της Ειρήνης», που φιλοξενεί τους τελικούς του European Beach Handball Tour (EBT), που θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ευρώπης στο μπιτς χάντμπολ.

Η αγωνιστική δράση άρχισε σήμερα με τις ελληνικές ομάδες να πετυχαίνουν νίκες επί των αντιπάλων τους. Οι άνδρες της Acropolis νίκησαν τους Πορτογάλους Raccoons D’ Areia στη διαδικασία των Shout-out, αφού το πρώτο σετ κέρδισε η ελληνική ομάδα με 18-10, για να ισοφαρίσουν σε 1-1 οι Πορτογάλοι στο δεύτερο κερδίζοντας με 15-12.


Στα Shout-out οι Ίβηρες είχαν δοκάρι στη πρώτη προσπάθεια και ακολούθησαν άλλες τέσσερις για δύο γκολ, με την Acropolis να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη.

Εύκολη κέρδισε η Avan Garde

Πιο εύκολη αποστολή είχαν οι γυναίκες της Avan Garde, που νίκησαν με 2-0 σετ την ισπανική Cubas Llopis BM Playa Sevilla. Το πρώτο το κέρδισε με 16-8, με την Nathalie Sena να πετυχαίνει οχτώ γκολ για την ελληνική ομάδα.


Οι Ισπανίδες ήταν πιο ανταγωνιστικές στο δεύτερο σετ, ωστόσο η ομάδα της Μαρίας Καραντώνη το κέρδισε με 20-16 και παράλληλα πήρε τη νίκη, με την Αποστολίνα Δημητρίου να σκοράρει δέκα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου