Τρίτη 13 Μαΐου 2014

«Χορέψτε μαζί μας» στα «3α Θερμιώτικα»

Η αφίσα της εκδήλωσης.
Ο Χορευτικός Όμιλος Θέρμης διοργανώνει στις 31 Μαΐου τα «3α Θερμιώτικα 2014» στο άλσος του Αγίου Τρύφωνα και καλεί τον κόσμο να χορέψει μαζί τους.

Την τελευταία ημέρα του Μαΐου ο Χορευτικός Όμιλος Θέρμης θα αποχαιρετήσει την άνοιξη και θα καλωσορίσει το καλοκαίρι με χορούς και τραγούδια. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20.30 και θα συμμετάσχουν  τα χορευτικά τμήματα του Χ.Ο.ΘΕ. με χορούς από Αριδαία, Θράκη, Γουμένισσα και Αιγαίο.

Θα τραγουδήσει η Μαρίνα Ζωγράφου με τη συνδρομή φυσικά των μουσικών Γιάννη Μαύρου (κλαρίνο), Νεκτάριου Κοσμίδη (τραγούδι και βιολί), Κώστα Παπαγιαννίδη (λαούτο) και Αντώνη Παπαδόπουλου (κρουστά).

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γλέντι για τον κόσμο και θα πρέπει να τονίσουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ποιος είναι ο Χ.Ο.ΘΕ.

Ο Χορευτικός Όμιλος Θέρμης ιδρύθηκε το 2011 από μία παρέα φίλων, που είχαν αγάπη και μεράκι για τον χορό και το τραγούδι, με σκοπό τη διάσωση και τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας.

Σήμερα ο Χ.Ο.ΘΕ. αριθμεί 350 εγγεγραμμένα μέλη και 110 χορευτές και αποτελείται από πέντε χορευτικά τμήματα: το παιδικό, το προεφηβικό, των νέων, των ενηλίκων και των παραστάσεων.

Πρόεδρος είναι ο Σταύρος Μωραΐτης και χοροδιδάσκαλος ο Θωμάς Ράδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου