Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Δέσμευση Φάμελλου στους δημοτικούς υπαλλήλους

Από την επίσκεψη του Σωκράτη Φάμελλου
στους εργαζόμενους του δήμου Θέρμης.
Τους εργαζόμενους στον δήμο Θέρμης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος, Σωκράτης Φάμελλος. Ο επικεφαλής της παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης» δεσμεύτηκε ότι καμία θέση εργασίας δεν θα χαθεί στον δήμο.

«Από εσάς εξαρτάται η λειτουργία πολύτιμων υπηρεσιών για την τοπική κοινωνία, τα οικονομικά του δήμου, η κατασκευή έργων, η υποστήριξη των παιδιών και της τρίτης ηλικίας, η καθαριότητα και η υγιεινή των οικισμών, η λειτουργία των επιχειρήσεων, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, η διαφάνεια και η αποτελεσματικότητα όλων των λειτουργιών του δήμου», είπε μεταξύ άλλων ο Φάμελλος στους εργαζόμενους. Πρόσθεσε «οι εργαζόμενοι είναι τα σταθερά στελέχη του dήμου και όχι οι αιρετοί», ενώ υπογράμμισε πως «πάνω απ’ όλα είμαστε ενεργοί πολίτες, αρκετοί από μας είναι συνάδελφοί σας».

Ο επικεφαλής της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης διαβεβαίωσε πως η παράταξη στηρίζει τη λειτουργία του δήμου. «Πιστεύουμε στην αξία της Αυτοδιοίκησης και νοιαζόμαστε για τον τόπο μας. Στηρίζουμε τα δημόσια και δημοτικά χαρακτηριστικά στην ύδρευση, αποχέτευση, καθαριότητα, πρόνοια, πολιτισμό, αθλητισμό. Έχουμε βρεθεί μαζί σας σε όλες τις κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας, για να μείνει ανοιχτό το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, για να δρομολογηθούν σχολικά λεωφορεία, αλλά και στην καθημερινή προσπάθεια να δουλέψει ο Δήμος αποτελεσματικά για τους δημότες, καινοτόμα και αναπτυξιακά», επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε στα τέσσερα χρόνια της μνημονιακής πολιτικής, όπου τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση έχουν συκοφαντήσει το προσωπικό των ΟΤΑ, έχουν εντείνει την εργασιακή ανασφάλεια, έχουν μειώσει τις αποδοχές κι έχουν επισύρει παράλογα πειθαρχικά μέτρα. «Η άδικη και εξωφρενική αξιολόγηση, με προφανή στόχο τη δημιουργία δεξαμενής απολύσεων, έχει ετοιμαστεί», είπε και εξήγησε πως «η εφαρμογή της στους δήμους αναβλήθηκε για μετά τις εκλογές, με έναν ακόμα προφανή στόχο: να πιεστείτε πριν τις κάλπες και να αποφύγουν οι κυβερνητικές παρατάξεις το πολιτικό κόστος».

Τέλος, δεσμεύτηκε απέναντί τους ότι η πολιτική που θα ακολουθήσει έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, έτσι ώστε «να διεκδικήσουμε νέες, σταθερές θέσεις εργασίας και να μη χαθεί καμία υπάρχουσα θέση, να διαμορφώσουμε ένα κοινό μέτωπο εργαζομένων και διοίκησης απέναντι σε όλες τις πολιτικές που επιτίθενται στις ζωές όλων μας, στους μισθούς μας και στο κοινό μας σπίτι, το δήμο Θέρμης και να υπάρχουν διαφανείς διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού με βάση τις πραγματικές ανάγκες του δήμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου