Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Εντονο παρασκήνιο με Ζαγοράκη και Θέρμη

Το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ζαγοράκη
Φοβερό παρασκήνιο υπάρχει πίσω από τη δήλωση του Θόδωρου Ζαγοράκη για το θέμα της κατασκευής του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Θέρμης. Αρχικά είχαμε χθες με ψήφους 2-1 από την Επιτροπής 152 την απόρριψη της προσφυγής του δήμου Θέρμης κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρο του ΠΑΟΚ στη συγκεκριμένη έκταση.

Ακολούθησε σήμερα η προεκλογικού περιεχομένου επίσκεψη του Θόδωρου Ζαγοράκη στο Κιλκίς. Εκεί τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανήρτησαν εναντίον του πανό, καθώς έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με τη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεσολάβησε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, την ώρα που κυκλοφορούσε έντονη φημολογία ότι ο Ζαγοράκης σκέφτεται να αποχωρήσει από το Ευρωψηφοδέλτιο, μιας και η αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ τον προβληματίζει.

Από την ενδεχόμενη αποχώρηση Ζαγοράκη από το Ευρωψηφοδέλτιο φτάσαμε στη γραπτή δήλωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία διαψεύδει αυτή τη φημολογία και εκφράζει την αισιοδοξία- σχεδόν βεβαιότητα- ότι το θέμα θα λυθει, έχοντας πάρει προφανώς διαβεβαιώσεις για ρύθμιση του θέματος από τον Πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου