Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δήλωση Ζαγοράκη για το θέμα της Θέρμης

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Θόδωρος Ζαγοράκης


Με γραπτή του δήλωση ο Θόδωρος Ζαγοράκης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ και εκ των συμβούλων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τοποθετήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του αθλητικού κέντρου του «δικεφάλου» σε έκταση της περιοχής της Θέρμης.

Ο Ζαγοράκης στη δήλωση αυτή εκφράζει την αισιοδοξία ότι τα γραφειοκρατικά προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει αυτό το πολύ σημαντικό έργο για τον ίδιο αλλά και την περιοχή.

«Εχω τις απαραίτητες δεσμεύσεις ότι άμεσα θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που του αξίζει, η Θεσσαλονίκη νέες θέσεις εργασίας και η Ελλάδα ένα στολίδι προσέγγισης αθλητικού τουρισμού.

Η γραφειοκρατία δε μπορεί να συνεχίζει να δεσμεύει το μέλλον της Ελλάδας. Η χώρα βαδίζει οριστικά μπροστά και με γνώμονα αυτή τη θέση συμμετέχω και εγώ στην πολιτική».

Με τη δήλωση αυτή ο Ζαγοράκης βάζει ουσιαστικά και ένα τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ώρες και τον ήθελε να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου