Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Απολογισμός και μέσω facebook



Τα social media παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση του σήμερα και φυσικά χρησιμοποιούνται και από τις παρατάξεις ενόψει των εκλογών. Η «Δημοκρατική Ενότητα» του δημάρχου Θέρμης, Θόδωρου Παπαδόπουλου, ενημέρωσε και μέσω του λογαριασμού της στο facebook για ένα μέρος του έργου της την προηγούμενη τετραετία και τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

Σε σημερινές αναρτήσεις στο facebook αναφέρει:

«Η τριετία που πέρασε σημαδεύτηκε από την κορύφωση της οικονομικής κρίσης και από τη σκληρή δημοσιονομική πολιτική που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις. Οι περικοπές των εσόδων των Δήμων, οδήγησαν σε αναπροσαρμογές του στρατηγικού μας σχεδιασμού, σε επανεξέταση των αναγκών μας και σε μια εκ νέου ιεράρχηση των προγραμματικών στόχων της προηγούμενης περιόδου. Θέσαμε ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση του νέου Δήμου, θεωρώντας την παράμετρο αυτή ως βασική προϋπόθεση για τη μελλοντική λειτουργία και διαφύλαξη του δημοσίου χώρου καθώς και για την απρόσκοπτη λειτουργία, την αναβάθμιση, τον εμπλουτισμό και τον σχεδιασμό των κοινωνικών μας δομών.

Το έργο που καταφέραμε να υλοποιήσουμε ήταν στοχευμένο, συστηματικό και θεμελιώδες για τη μελλοντική μας πορεία στο νέο Δήμο Θέρμης. Σε όλους ανεξαιρέτως τους άξονες του προγράμματός μας υλοποιήσαμε έργα, μελέτες, δράσεις και παρεμβάσεις.

Ο νέος Δήμος Θέρμης οργανώθηκε έτσι ώστε να ανταποκριθεί στο πολύπλοκο έργο της ενοποίησης. Σχεδιάστηκε ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας. Συγχωνεύτηκαν 6 δημοτικές επιχειρήσεις σε μια και 10 ΝΠΔΔ σε ένα. Δημιουργήθηκε νέα ΔΕΥΑ και συγχωνεύτηκαν 49 σχολικές επιτροπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου