Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Εχουμε μπει πλέον στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της Κυριακής και οι υποψήφιοι θα κορυφώσουν τον προεκλογικό τους αγώνα με τις τελευταίες τους ομιλίες στις περιοχές του δήμου.

Το πρόγραμμα ομιλών του Θόδωρου Παπαδόπουλου.
Ο δήμαρχος Θέρμης και επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας», Θόδωρος Παπαδόπουλος, έχει προγραμματίσει τρεις ακόμα συγκεντρώσεις σε Βασιλικά, Τρίλοφο και Θέρμη, με σύνθημα «3 ακόμη συγκεντρώσεις πριν τη μεγάλη νίκη». Η πρώτη εκ των τριών είναι απόψε στην πλατεία Χάνια των Βασιλικών στις 20.30. Την Τετάρτη και την Παρασκευή θα γίνουν οι άλλες δύο με ίδια ώρα έναρξης.

Ο Σωκράτης Φάμελλος.
Την ίδια ώρα, στις 20.30, ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης», Σωκράτης Φάμελλος θα βρίσκεται στο Πλαγιάρι με το ραντεβού να δίνεται στο πάρκο της κοινότητας, απέναντι από την Εκκλησία.

«Η Παρέμβαση Πολιτών και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμης Σωκράτης Φάμελλος, καλούν όλους τους φίλους της παράταξης και τους κατοίκους του Πλαγιαρίου σε ανοιχτή συζήτηση στο Πάρκο Κοινότητας Πλαγιαρίου την Δευτέρα 12/05/2014 και ώρα 20:30», αναφέρει η πρόσκληση για την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου