Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Κλείνει η οδός Κουγιάμη (Θέρμη) από αύριο

Η διασταύρωση των οδών Απ. Κουγιάμη και Π. Τσαλδάρη.

Το κλείσιμο των δύο ρευμάτων της οδού Κουγιάμη από αύριο (13/5) το πολύ για δύο μήνες αποφάσισε σήμερα ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Απ. Κουγιάμη και Π. Τσαλδάρη.
Η κατασκευή του συγκεκριμένου κόμβου εντάσσεται στο έργο «Επεμβάσεις οδικής ασφάλειας στην οδό Απ. Κουγιάμη στη Θέρμη».

Η οδός Απ. Κουγιάμη θα αποκλειστεί και σε άλλα δύο σημεία:

1ο σημείο: Αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της οδού Απ. Κουγιάμη με την οδό Αθ. Διάκου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται προς Ε.Ο Θες/νίκης- Ν. Μουδανίων μέσω της οδού Αθ. Διάκου-Ματσούκας-Τσαλδάρη-Ναυάρχου Βότση-Παπανδρέου-Κουγιάμη.

2ο σημείο: Αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της οδού Απ. Κουγιάμη με την οδό Α. Παπανδρέου (lidl). Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται προς Θέρμη και Πανόραμα από την οδό Α. Παπανδρέου και μέσω των οδών του οικισμού (διπλής κατεύθυνσης).

Για το διάστημα που θα παραμείνει κλειστεί η συγκεκριμένη οδός, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται κανονικά από το υπόλοιπο οδικό δίκτυο μέσω των προτεινόμενων εναλλακτικών διαδρομών, που θα υποδεικνύονται από τις πληροφοριακές πινακίδες θα τοποθετηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου