Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γλυκό από σπίτι στα «Ευμένεια 2014» (photos)


Το δικό του χώρο στα «Ευμένεια 2014» είχε ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίας, μέλη του οποίου ετοίμασαν σπιτικά γλυκά και ενίσχυσαν οικονομικά το ταμείο του συλλόγου.

Μέλη του συλλόγου έφτιαξαν γλυκά, το οποίο πωλούνταν στη διάρκεια των εκδηλώσεων έναντι συμβολικού ποσού, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, πλήθος κόσμου προσέλκυσε ο μπουφές και πολύς κόσμος δοκίμασε τις σπιτικές γεύσεις των γυναικών της Καρδίας.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Καρδίας, αναφέρει:

«Με κόντρα τον καιρό, μεγάλη επιτυχία είχε το bazaar σπιτικών γλυκισμάτων που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών Καρδίας, στα πλαίσια των ‘ΕΥΜΕΝΕΙΩΝ 2014’. Στις 7 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του συλλόγου και στις 8 Σεπτεμβρίου στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Γεννήσεως της Θεοτόκου της οποίας τη γιορτή τιμά το δημοτικό διαμέρισμα Καρδίας.
Γλυκό... από σπίτι!!
Γεύσεις νοσταλγίας και παράδοσης.
Στήθηκε ένας όμορφος μπουφές με κάθε είδους γλυκίσματα τα οποία ετοίμασαν με αγάπη και μεράκι τα μέλη του συλλόγου μας.
Γλυκίσματα σε μεγάλη ποικιλία, πλούσια φαντασία και αγνά υλικά, ικανά να γλυκάνουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Πεντανόστιμοι πειρασμοί που δύσκολα μπορεί κάποιος να τους αντισταθεί!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις πάντα πρόθυμες κυρίες (μέλη) του συλλόγου, για τα υπέροχα γλυκά που έφτιαξαν και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας να βοηθήσουν!!
Τέλος ευχαριστούμε και τους φίλους του συλλόγου που στήριξαν την προσπάθεια μας.
Τα έσοδα θα διατεθούν για τις δραστηριότητες του συλλόγου.
Ας ευχηθούμε να είμαστε όλες καλά και να επαναληφθούν τόσο όμορφες εκδηλώσεις!
Το Δ.Σ.».

Δείτε στη συνέχεια τις σχετικές φωτογραφίες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου