Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκαρίστηκαν με Αρχοντίδη


Από ένα πολύ σοβαρό περιστατικό, που είχε αίσια κατάληξη στιγματίστηκε ο αγώνας του Αστέρα Νέας Ραιδεστού με τον Θερμαϊκό Θέρμης για την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ηταν το 70ο λεπτό όταν σε ένα φάουλ που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, οι παίκτες του Θερμαϊκού «έστηναν» το τοίχος. Ξαφνικά ο Άκης Αρχοντίδης έπεσε κάτω και ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή του, Κώστα Γιότκο.

Οι γιατροί έσπευσαν στον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσαν ότι είχε γυρίσει η γλώσσα του έμπειρου αμυντικού. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και άπαντες στο γήπεδο «πάγωσαν». Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής ενώ διακομιζόταν στο εφημερεύον νοσοκομείο έγινα καλά με τη συνδρομή των γιατρών.

«Τη σημερινή νίκη της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Άκη Αρχοντίδη. Οι άνθρωποι του Θερμαϊκού που ήταν παρόντες στο γήπεδο, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους του γηπεδούχου Αστέρα, για το θερμό χειροκρότημα, κατά την αποχώρηση του ασθενοφόρου. Περαστικά σου Άκη και γρήγορα κοντά μας», αναφέρει η σχετική ανάρτηση των ανθρώπων του Θερμαϊκού στη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Το αγωνιστικό μέρος πέρασε σε δεύτερη μοίρα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, αφού το μυαλό όλων και κυρίως των φιλοξενούμενων ήταν στον συμπαίκτη τους. Παρ’ όλα αυτά κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από τη Ραιδεστό με γκολ του Φαρμάκη στο 83’, που διαμόρφωσε το τελικό 0-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου