Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ηττα στο κύπελλο για τον Ατρόμητο Πλαγιαρίου (photos)


Την ήττα με 2-1 και τον αποκλεισμό γνώρισε ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου σε αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣΜ με τον Μέντεκα Καλαμαριάς και τώρα στρέφει την προσοχή τους στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι εκτός από τα τρία γκολ είχε και πολλές κάρτες, με τον Ατρόμητο να μένει με δέκα παίκτες στο 40’ έπειτα από αποβολή του Φωκυλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ επίσης με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Κουκουλής στο 58’ με αποτέλεσμα η ομάδα του Πλαγιαρίου να παίξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα με αριθμητικό μειονέκτημα.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35’ με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 49’, παίζοντας ήδη με έναν παίκτη λιγότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή έφτασαν στη νίκη με 2-1.

Ο προπονητής της ομάδας του Πλαγιαρίου, Νίκος Νικήδης δήλωσε προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας και έκανε λόγο για συγκέντρωση στο βασικό στόχο του πρωταθλήματος. Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν οι διοικήσεις και των δυο ομάδων.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Αλωπούδης, Κουκλής, Τζέλο, Τσάκαλος, Νικήδης, Ρεφανίδης, Λέμπερος, Φωκυλίδης, Χαραλάμπους, Πουλδούρης, Αδάμ. Ως αλλαγή  μπήκαν στο 48’ ο Καλτσάς και στο 60’ ο Μαργαρίτης.

Δείτε εικόνες από την αναμέτρηση στο πλαστικό της Καλαμαριάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου