Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις σχολικές μεταφορές (videos)


Τη Δευτέρα στις 18:00 στα πράσινα φανάρια θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πρωτοβουλία των ενώσεων των Συλλόγων Γονέων Μαθητών κα Μαθητριών των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού.

Στον αέρα βρίσκεται η μεταφορά 3.000 μαθητών του δήμου Θέρμης και 1.000 μαθητών του δήμου Θερμαϊκού. Οι δύο ενώσεις των Δήμων θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου την ερχόμενη Δευτέρα. Οι πρόεδροι των ενώσεων σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της ΕΣΗΕΜΘ αναφέρθηκαν στην οξύτητα του προβλήματος.

«Βιώνουμε ως γονείς του δήμου Θέρμης, την αδιαφορία των αρμοδίων. Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν ασφαλή μεταφορά προς έλευση και αποχώρηση. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν. Η Περιφέρεια δεν μερίμνησε για την μεταφορά των μαθητών. Την ευθύνη την έχουν η Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών», δήλωσε ο Χρόνης Μακρίδης, μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δήμου Θέρμης.

«Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν στο πρόβλημα, να το πάρουν σοβαρά και να λυθεί άμεσα και μόνιμα. Θέλουμε να πιέσουμε και να καταγγείλουμε τους αρμόδιους σχετικά με την μεταφορά των μαθητών», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γραβιηλίδης, πρόεδρος της ένωσης συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δήμου Θέρμης.

Δείτε βίντεο του thestival.gr με τις δηλώσεις του Χρόνη Μακρίδη και του Δημήτρη Γαβριηλίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου