Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Απόψε το «Σεργιάνι» με τον Χρόνη Αηδονίδη


Ο Χρόνης Αηδονίδης θα είναι ο ιδιαίτερος προσκεκλημένος της ΠΟΣΑΡ στο Μουσικό Ανατολικορωμυλιώτικο Σεργιάνι, που θα γίνει απόψε στο Φράγμα Θέρμης.

Πρόκειται για διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλείας (ΠΟΣΑΡ) και της νεολαίας της. Η βραδιά ανοίγει στις 20:30 με τον χαιρετισμό της προέδρου της ομοσπονδίας, Ευδοκίας Παπαχρηστούδη.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η πρόεδρος αναφέρει: «Η ΠΟΣΑΡ με τη νεολαία της σας περιμένει. Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον μεγάλο δάσκαλο, Χρόνη Αηδονίδη, για την πολύπλευρη προσφορά του στη θρακιώτικη αλλά και γενικότερη παράδοσή μας.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα είμαστε όλοι εκεί. Μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, μικροί και μεγάλοι, όλοι μαζί σε ένα ανατολικορωμυλιώτικο-θρακιώτικο ξεφάντωμα μέχρι το πρωί.

Ας μην το ξεχνάμε, πως η διάσωση και η διάδοση της παράδοσής μας είναι υπόθεση όλων μας. Καλή αντάμωση αδέλφια Ανατολικορωμυλιώτες-Θρακιώτες, φίλες και φίλοι μας».

Στις 20:50 θα προβληθεί ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Χρόνη Αηδονίδη, ο οποίος θα ανέβει επί σκηνής στις 21:00. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το τελευταίο μουσικό σχήμα θα τραγουδήσει στη 1:30 τα ξημερώματα, οπότε η βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου