Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Λιδάκης-Κότσιρας αύριο στο Φράγμα Θέρμης


Οι συναυλίες στο πλαίσιο των «Θέρμης Δρώμενα 2014» ολοκληρώνονται αύριο στο Φράγμα με ένα μεγάλο μουσικό ραντεβού. Την κοινή παρουσία του Μανώλη Λιδάκη και του Γιάννη Κότσιρα επί σκηνής. Η συναυλία αρχίζει στις 21:30 και οι πόρτες ανοίγουν στι 20:30.

Ο Μανώλης Λιδάκης με επιλογές τραγουδιών από τον νέο του δίσκο «Αύριο θα είναι αργά» και με άξονα τις πιο αντιπροσωπευτικές στιγμές της δισκογραφίας του όπως «Ο Γλάρος», «Με τα φτερά του έρωτα», «Χαλκίδα» «Δεν είσαι πουθενά», «Για να σε συναντήσω», «Σε έχω δε σε έχω» και ο Γιάννης Κότσιρας με τραγούδια του από ένα τεράστιο και ευρύ ρεπερτόριο όπως «Αλεξάνδρεια», «Το Τσιγάρο», «Φύλακας άγγελος», «Και πάλι παιδί», «Έλα και κόψε με στα δυο» και έως τα ολοκαίνουρια «Για σένα», «Δύο ξένοι» και «Αυτός ο ήλιος» συναντιούνται επί σκηνής συμπράττοντας στην σπουδαιότερη ερμηνευτική συνεύρεση του καλοκαιριού.

Και το πιο όμορφο μέρος μιας πολλά υποσχόμενης καλοκαιρινής βραδιάς, η συνεύρεσή τους στη σκηνή, με κομμάτια γνωστά και αγαπημένα, παραδοσιακά, αλλά και λαϊκά.

Μαζί τους επί σκηνής: Μαριαστέλλα Τζανουδάκη (τραγούδι), Γιώργος Σπηλιόπουλος (μπουζούκι), Νίκος Παπαναστασίου (πλήκτρα-ακορντεόν), Βασίλης Ραψανιώτης (βιολί), Σπύρος Δέλτα (κιθάρα), Γιάννης Άννινος (μπάσο), Γιώργος Τζανέτος (κρουστά), Άκης Κατσουπάκης (πιάνο), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι, τζουράς, μαντολίνο), Κώστας Μιχαλός (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα).
Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης, Φωτισμοί: Azaad Χαραλάμπους

Παράλληλο φιλανθρωπικό έργο

Η συναυλία θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, φού θα συγκεντρωθούν φάρμακα και γάλα εβαπορέ για την ενίσχυση των προγραμμάτων της ΜΚΟ PRAKSIS. Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας θα λειτουργήσει στην είσοδο του συναυλιακού χώρου περίπτερο ενημέρωσης της οργάνωσης, όπου θα συγκεντρώνονται τα είδη που θα  προσφέρουν οι θεατές, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται από στελέχη και εθελοντές για τις δράσεις της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου