Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτη συνάντηση στο Σύλλογο Γυναικών Καρδίας (photos)


Μεγάλη ήταν η προσέλευση των γυναικών του Συλλόγου Καρδίας στην αίθουσα του συλλόγου για τον πρώτο καφέ μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ενα όμορφο πρωινό, στον αύλειο χώρο του συλλόγου, με δροσερό αεράκι, πέρασαν τα μέλη, όπου ήπιαν το καφεδάκι τους και με κουβεντούλα σχεδίασαν την πορεία των δράσεων τους.
Είχαμε επίσης την χαρά με την έναρξη της καινούργιας σεζόν, να εορτάσουμε παρέα, τα γενέθλια του γηραιότερου μέλους του συλλόγου, (μόνο ηλικιακά ), της κυρίας Παναγιώτας.
Η εορτάζουσα μητέρα και γιαγιά 85 χρόνων μας γεμίζει αισιοδοξία και χαμόγελα. Δεν θρηνεί τα χαμένα νιάτα, αντίθετα απολαμβάνει τη ζωή και ξέρει ότι αυτή είναι άθροισμα στιγμών που φτιάχνεις εσύ μόνος  η με τις φιλενάδες σου, τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου η ακόμα και με το σκυλί σου.

Δεν έλειψε σχεδόν ποτέ απο τις εκδηλώσεις του συλλόγου και μας στηρίζει με την συμμετοχή της.
Νιώθουμε συγκίνηση γιατι μαζί με την κυρία Παναγιώτα, όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνουμε και εμείς. Δεν πειράζει όμως γιατί η ζωή είναι ωραία σ’ όλες τις ηλικίες και η χαρά της δράσης, της συμμετοχής και της δημιουργίας το ίδιο. Χρειαζόμαστε όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλες τις κυρίες που με την παρουσία τους ομόρφυναν για ακόμη μια φορά τη συντροφιά μας».

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου