Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

50-50 η συμμετοχή του Θερμαϊκού στη Γ’ Εθνική


Οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης και η έλλειψη ανθρώπων που θα την πλαισιώσουν και θα την ενισχύσουν οικονομικά θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του Θερμαϊκού Θέρμης στη Γ’ Εθνική.

Αυτό το οποίο κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Θερμαϊκού στον αγωνιστικό χώρο, την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενδέχεται να το χάσουν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Αυτή τη στιγμή η συμμετοχή στη Γ’ Εθνική ή η παραμονή στην Α1 ΕΠΣΜ συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες, όπως δήλωσε ο Θόδωρος Ραδιτσίδης στο «dokari.gr.»: «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, αν και αυτή τη φορά ένας φίλος της ομάδας τόνισε ότι μπαίνει διαμεσολαβητής για επαφές με μια εταιρεία, που ενδιαφέρεται να ενισχύσει οικονομικά ως χορηγός τις προσπάθειές μας.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει ως τα μέσα της άλλης εβδομάδας. Αν η βοήθεια είναι σημαντική, θα κατεβούμε στη ΓΕθνική. Αλλιώς μπορεί να δηλώσουμε ξανά συμμετοχή στην Α1 της ΕΠΣΜ! Αυτό μου φαίνεται 50-50 σε αναλογία. Αγωνιστικά δεν θα έχουμε θέμα, ήδη προχωράμε τις επαφές για ενίσχυση, με παίκτες που προορίζονται και για τις δυο κατηγορίες».

Ο Θερμαϊκό προχώρησε, στο μεταξύ, στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση, αποκτώντας τον 23χρονο επιθετικός Χρήστο Τσόχα, που έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Γαζώρου, Μάλγαρα και εσχάτως στη γειτονική Νέα Ραιδεστό. Τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου