Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αφίξεις και αποχωρήσεις στην ομάδα μπάσκετ της Ν. Ραιδεστού


Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η σημερινή για την ομάδα μπάσκετ της Νέας Ραιδεστού, που ανανέωσε τη συνεργασία με τον προπονητή της, ενώ υπήρξαν αφίξεις και αποχωρήσεις παικτών.

Στον πάγκο της ανδρικής και της εφηβικής ομάδας θα παραμείνει ο Κώστας Κωτούλης (φωτό) και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκαν ο Δημήτρης Κουτσιάμπασης (1,86) με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ και ο Τάσος Κούσας (2,00) από τη ΧΑΝΘ. Ανανέωσαν επίσης ο Κυριάκος Μόμτσος, ο Άκης Εμμανουήλ και ο Δημήτρης Παλιώκας.

Αντίθετα, αποχώρησαν οι Αλέξανδρος Γκούμας, Θανάσης Χατζηαντωνίου, Πάρης Θεοδώρου, Κώστας Χρυσοχού, Νίκος Λεωνίδου και Χρήστος Ντοκμετζής. Στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος ευχαριστεί τους παίκτες που αποχώρησαν για την προσφορά τους.

Παρελθόν αποτελούν επίσης οι έφηβοι Θανάσης Βαγιωνάς (Άρης) και Αριστείδης Ζαγορίτης (ΑΟ Πολυγύρου). Όπως έγινε γνωστό θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις με στόχο να ανανεωθεί η ομάδα και να δημιουργηθεί ένα κράμα μεγάλων αλλά και εφήβων, που θα έχει μία δυναμική παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου