Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Δημοτικό συμβούλιο για την αξιολόγηση


Κατ’ επείγοντα θέματα θα συζητηθούν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμης. Ενα εξ αυτών είναι η αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων, για το οποίο υπήρξαν δημόσιες τοποθετήσεις την προηγούμενη εβδομάδα από την «Παρέμβαση Πολιτών».

Η συνεδρίαση θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Βασιλικών στις 19.30 με τα εξής θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το σύστημα αξιολόγησης εργαζομένων Ν. 4250/2014.
Το θέμα αυτό χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον καθώς η καταληκτική ημερομηνία για την έκδοση της απόφασης επιμερισμού ποσοστών  ανά κλίμακα βαθμολόγησης των υπαλλήλων είναι η 30η Ιουνίου 2014.

2. Λειτουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχει μειωθεί ο αριθμός των δρομολογίων του Ο.Α.Σ.Θ. Από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τη Δ/νση Κίνησης ενημερωθήκαμε ότι από 01-07-2014 θα εφαρμοστεί θερινό πρόγραμμα δρομολογίων με μειωμένα δρομολόγια και από τον Σεπτέμβριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα μειωθούν τα δρομολόγια περαιτέρω. Περιμένουμε έγγραφη απάντηση του Ο.Α.Σ.Θ. σε ερώτημά μας για τους λόγους και την έκταση της μείωσης των δρομολογίων. Με αυτά τα δεδομένα το ζήτημα λειτουργίας της δημοτικής συγκοινωνίας είναι κατεπείγον. 

3. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών του έργου. «Ανακατασκευή δημοτικού κτιρίου Λιβαδίου για τη φύλαξη του ιστορικού αρχείου».
Το θέμα αυτό χαρακτηρίζεται ως κατεπείγον καθώς αφορά έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013ΣΕ03900001 του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4257/2014 δεν εμπίπτει στην απαγόρευση του άρθρου 65 του Ν. 3852/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου