Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Πλησιάζει η ώρα για το Μακεδονικό γλέντι


Το Σάββατο στο Φράγμα της Θέρμης μετά τις 21.00 θα πραγματοποιηθεί και φέτος το μακεδονικό γλέντι, που διοργανώνει ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης «Ο Μέγας Αλέξανδρος».

Χορός από τα χορευτικά τμήματα, παραδοσιακή μουσικά, άφθονο φαγητό και ποτό και φυσικά γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους θα συνθέσουν ένα ιδανικό σκηνικό για τον αποχαιρετισμό της φετινής σεζόν.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Κάθε χρόνο, εκεί κάπου στα τέλη Ιουνίου ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης ‘Ο Μέγας Αλέξανδρος’ , δίνει το καθιερωμένο του ραντεβού. Έτσι και φέτος, το Σάββατο 28 Ιουνίου στο Φράγμα της Θέρμης μετά 21:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το Μακεδονικό γλέντι που διοργανώνει ο Σύλλογος επί σειρά ετών.

Με πολύ κέφι, χορούς της Μακεδονίας που θα παρουσιάσουν τα χορευτικά μας τμήματα, υπό το άκουσμα παραδοσιακής μουσικής, καθώς και άφθονο φαγητό και ποτό, θα μαζευτούμε όλοι μαζί για να γλεντήσουμε και να γιορτάσουμε τη λήξη μιας ακόμη εποικοδομητικής χρονιάς του Συλλόγου μας.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο Φράγμα της Θέρμης, μαζί με το χαμόγελο και την καλή του διάθεση, για να περάσουμε μια όμορφη, χορευτική βραδιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου