Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Δανιηλίδης: «Δεν είναι χάρη στον ΠΑΟΚ ή τη Θέρμη»


Για την τροπολογία που έχει απασχολήσει έντονα το δήμο Θέρμης και φυσικά τον ΠΑΟΚ αλλά και το πότε θα ψηφιστεί, μίλησε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

«Το θέμα το κυνηγάμε με τον δήμαρχο της Θέρμης, τον Θόδωρο τον Παπαδόπουλο, εδώ και ένα χρόνο. Αθόρυβα λειτουργήσαμε και κάναμε την τροπολογία για όλους τους δήμους της χώρας και κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα, όχι μόνο εγκαταστάσεις. Εγώ προσωπικά κατάφερα η συγκεκριμένη τροπολογία να προτείνεται και από όλους τους δήμους της χώρας. Έτσι, κανείς βουλευτής δεν μπορεί να πει ότι είναι χάρη στο δήμαρχο της Θέρμης ή στον ΠΑΟΚ ή στην Θεσσαλονίκη», εξήγησε ο Δανιηλίδης, σε συνέντευξή του στον «Libero 107,4».

Για το ποια θα είναι η διαδικασία από ‘δω και πέρα, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών είπε: «Η τροπολογία κατατέθηκε προχτές στο ρυθμικό της Αθήνας-Θεσσαλονίκης που ταιριάζει κιόλας. Αν δεν ψηφιστεί σε αυτό το νομοσχέδιο θα πάει στο επόμενο νομοσχέδιο για ψήφιση. Ακόμα και τεχνικό πρόβλημα να βρεθεί σε αυτό το νομοσχέδιο που συζητείται θα πάει στο επόμενο με μαθηματική ακρίβεια και θα ψηφιστεί, καθώς είμαστε σίγουροι για την αρτιότητα της από κάθε άποψη. Μετά την ψήφιση του από τη Βουλή, βγαίνει στο ΦΕΚ και μετά γίνεται Δ.Σ. στον Δήμο Θέρμης και αν όλα πάνε καλά βγαίνει προκήρυξη από τον Δήμο για να προχωρήσει η επένδυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου