Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ετοιμη να (ξανά)γράψει ιστορία


Μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στη ιστορία της θέλει να γράψει απόψε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, παίρνοντας για πρώτη φορά μία πρόκριση σε προημιτελική φάση Μουντιάλ. Για να το καταφέρει θα πρέπει να αποκλείσει απόψε (23.00) την Κόστα Ρίκα.

Στην Αρένα Περναμπούκο, στην πόλη Ρεσίφα, οι Έλληνες διεθνείς είναι αποφασισμένοι να πάρουν άλλη μία σπουδαία πρόκριση και να παραμείνουν στη Βραζιλία για μερικές ημέρες ακόμα. Η Κόστα Ρίκα σίγουρα δεν είναι το μεγαθήριο, ωστόσο η πορεία της στο συγκεκριμένο τουρνουά αποδεικνύει τη δυναμική της.

Ο Φερνάντο Σάντος πιθανολογείται ότι δεν θα αλλάξει την ενδεκάδα που έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Νοκ άουτ είναι ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια ο Ορέστης Καρνέζης ή ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο Καρνέζης θα παίξει μόνο αν είναι 100% έτοιμος.

Λίγο νωρίτερα, θα γνωρίζουμε και ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε αν προκριθούμε στους «8», καθώς από το παιχνίδι που αρχίζει στις 19.00 ανάμεσα στην Ολλανδία και το Μεξικό θα προκύψει ο αντίπαλος του δικού μας ζευγαριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου