Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ραντεβού με Παπούλια για την ΕΥΑΘ


Στις 3 Ιουλίου το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για να του παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος για την ΕΥΑΘ.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ ΚΜ, δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιπρόεδρος της ΠΕΔ ΚΜ, δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, έχουν συναντηθεί με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών.

Μέχρι στιγμής δεν συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως έγινε σήμερα γνωστό, το ραντεβού με τον Κάρολο Παπούλια ορίστηκε για τις 3 Ιουλίου. «Θα παραθέσουμε τα επιχειρήματά μας αναλυτικά και εμπεριστατωμένα, θα μεταφέρουμε το ισχυρό ΌΧΙ του 98% των Θεσσαλονικέων, θα υπενθυμίσουμε την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματική την ανάλογη κυβερνητική απόπειρα για την ΕΥΔΑΠ, και θα ζητήσουμε την τοποθέτηση και την παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας στο εξαιρετικά κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης του νερού στην πόλη μας», δήλωσε ο Σίμος Δανιηλίδης.

Στο μεταξύ, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την ανάκληση δύο παλαιότερων αποφάσεων των πρώην δήμων Συκεών και Πεύκων, οι οποίες αφορούσαν παραχώρηση εκτάσεων στις Συκιές στον πρώην Οργανισμό Ύδρευσης Θεσσαλονίκης (1986) και στα Πεύκα στην ΕΥΑΘ και την ΕΥΑΘ Παγίων. Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών γίνεται ο πρώτος που παίρνει μία τέτοια απόφαση και περιμένει ανάλογες κινήσεις και από τους υπόλοιπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου