Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Ράλλης: «Με μένα πετυχημένοι»


Με τον Λευτέρη Ράλλη στον πάγκο του θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Απόλλων Κάτω Σχολαρίου, κίνηση απόλυτα λογική αν αναλογιστεί κανείς την πορεία που έκανε η ομάδα από τότε που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο νεαρός προπονητής.

«Θεωρώ ότι από τότε που ανέλαβα την ομάδα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Από προτελευταίοι, καταφέραμε και τερματίσαμε στην τέταρτη θέση και μπήκαμε στα play off. Αν και με μειωμένο ρόστερ, καταφέραμε και κερδίσαμε διαδοχικά όλους τους πρωτοπόρους και όλους εκτός έδρας. Οπότε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας», είπε ο Ράλλης μιλώντας στο «pamebala.gr».

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του γηπέδου, που θα αποτελεί ατού από φέτος, αφού στο γήπεδο του Σχολαρίου τοποθετείται νέος χλοοτάπητας. «Ένας αποτρεπτικός παράγοντας την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν και το γήπεδο. Φέτος θα παίζουμε σε καινούργιο χλοοτάπητα στο γήπεδο του Σχολαρίου και προσπαθούμε να φέρουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές με όρεξη για ποδόσφαιρο και με τη συμβολή των παλαιότερων, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα όμως, όταν υπάρχει ένα ωραίο γήπεδο, πρόκειται για κάτι δελεαστικό για κάποιους ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου