Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ανησυχία κατοίκων για φίδια στη Θέρμη!


Την έντονη ανησυχία κατοίκων της Θέρμης έχει προκαλέσει η εμφάνιση φιδιών σε συγκεκριμένη περιοχή, όπως ανέφερε αναγνώστρια του «Θέρμης Νέα».

Τα κρούσματα είναι πολλά και παρατηρήθηκαν στο κομμάτι απέναντι από το γήπεδο της Θέρμης, σχεδόν μέχρι το Lidl και το βενζινάδικο Ελίν, με λίγα λόγια σε όλη τη δεξιά πλευρά ανεβαίνοντας την οδό Κουγιάμη.

Εχουν βρεθεί μάλιστα φίδια ακόμα και μέσα σε αυλές σπιτιών, συνεπώς θα πρέπει αρχικά να είναι όλοι προσεκτικοί και κατά δεύτερον να γίνει η σχετική ενημέρωση και της δημοτικής αρχής, ώστε να επιληφθεί του θέματος άμεσα!

Λίγο αργότερα, με αφορμή την καταγγελία για τη Θέρμη, αναφέρθηκε κι άλλο κρούσμα αυτή τη φορά στο Νέο Ρύσιο, όπου φίδι βρέθηκε σε παράθυρο σπιτιού σε κατοικημένη περιοχή.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου.

2 σχόλια:

  1. Επίσης με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής οι οικολόγοι τα άφησαν....
    Η εξυπνάδα τους να τα αφήσουν σε κατοικημένη περιοχή είναι ανεπανάληπτη... Τις τελευταίες 2 εβδομάδες πατήθηκαν στο δρόμο τον κεντρικό του Lidl τουλάχιστον 6 και σήμερα στην αυλή του σπιτιού ακριβώς κάτω από το γήπεδο του θερμαικού.... άντε πέστε μας τώρα τι να κάνουμε και που να παίζουνε τα παιδιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι και κροκόδειλους έχουν αφήσει αυτοί οι οικολόγοι εκεί στο φράγμα, προσέχετε ειδικά εσείς οι ψεκασμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή