Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Γεύμα σε 245 άπορους ο «Γέροντας Παΐσιος» (pics)


Την ικανοποίηση της προσφοράς στο συνάνθρωπο ένιωσαν και χθες όσοι εθελοντές βοήθησαν στο συσσίτιο, που πρόσφερε η «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς ‘Γέροντας Παΐσιος’».

Οπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του, πρόσφερε ένα υπέροχο και υπερπλήρες γεύμα, που απέσπασε τα θετικά σχόλια χάρις στο μεράκι και την τέχνη που έβαλε ο Δημήτρης, ο μάγειρας, που είχε βάρδια εθελοντικής προσφοράς.

Το μενού περιελάμβανε σουφλέ (με λουκάνικα, πατάτες, κασέρι, πιπεριές διάφορες, ντομάτα, μυρωδικά, γάλα, λαδάκι, βούτυρο, αλάτι και πιπέρι) σαλάτα χωριάτικη (αγγουράκι, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμυδάκι φρέσκο, ελιές, ξύδι, αλάτι και ελαιόλαδο) γλυκό ραβανί (σε αρκετούς) και ψωμί.

Επίσης διέθεσε στον καθένα μία σακούλα περίπου 4 κιλών με ντομάτες, αγγουράκια, πιπεριές, πατάτες και μήλα και μία ακόμα σακούλα με διάφορα τρόφιμα σε αρκετές οικογένειες, που τα έχουν ανάγκη.

Τέλος, στη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε η «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς ‘Γέροντας Παΐσιος’» έδωσε άλλες 200 μερίδες φαγητού και όλα αυτά χάρη στην προσφορά του κόσμου σε τρόφιμα και εθελοντική εργασία.

Δείτε φωτογραφίες από το συσσίτιο.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου