Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ηττα για τον Ατρόμητο από το Πειραματικό (3-1)


Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ατρόμητου Τριαδίου στο κλειστό του Βότση από το Πειραματικό και η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος θα παιχτεί σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι.

Η ημιτελική φάση των πλέι οφ βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος κρίνεται στις τρεις νίκες, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ατρόμητος και Πειραματικό μπήκαν στα πλέι οφ με τα μεταξύ τους παιχνίδια στο 1-1. Η ομάδα του Τριαδίου έκανε το 2-1 την περασμένη Τετάρτη στο ΔΑΚ Θέρμης, για να ισοφαρίσει σήμερα το Πειραματικό τη σειρά σε 2-2. Έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στη Θέρμη.

Στο άλλο ζευγάρι, ο Καμπανιακός νίκησε ξανά τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά και πάλι με 3-2 σετ, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έκανε το 3-1 στη σειρά και προκρίθηκε στον τελικό, όπου περιμένει πλέον να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του.

Ο τελικός είναι ένας νοκ άουτ αγώνας. Ο Καμπανιακός είχε τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (ακολούθησε ο Ατρόμητος με τρεις βαθμούς διαφορά), επομένως- βάσει της προκήρυξης- ο τελικός που θα δώσει τον τίτλο και την άνοδο στη Β’ Εθνική θα γίνει στην έδρα του στη Χαλάστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου