Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Εκδηλώσεις για τα παιδιά στη δήμο Θέρμης


Την προσεχή Δευτέρα (16/6) στο πλαίσιο της 3ης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Future Library, που έχει τίτλο «Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο», θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις στη δημοτική βιβλιοθήκη και το δημοτικό κινηματογράφο της Θέρμης.

Το πρόγραμμα και των θέμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Ξαναδιαβάζοντας τον Κόσμο | 19:00-21:00| Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πινακοθήκη Θέρμης

Ελάτε να ανακαλύψουμε και να εξετάσουμε τον κόσμο μας μέσα από πίνακες ζωγραφικής καταξιωμένων καλλιτεχνών. Να πειραματιστούμε με το φως και το σκοτάδι δημιουργώντας εντυπωσιακά εφέ και τέλος να δημιουργήσουμε σε ομάδες τα δικά μας έργα τέχνης με οδηγό τη φαντασία μας και τις αντίθετες λέξεις.

Με την εικαστικό εκπαιδευτικό Αναστασία Σαββίδου, την Πελαγία Ανδρεάδη, την Αλεξάνδρα Δαλάκα, τη Σταυρούλα Καψάλη και την ομάδα δημιουργίας Δ’ Τάξης 1ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης.

Για όλα τα παιδιά. Με προεγγραφή.
Το πρόγραμμα υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

«Ο Καραγκιόζης Βιβλιοφάγος» | 19:30 | Δημοτικός Κινηματογράφος Θέρμης

Ελάτε να γνωρίσουμε τον κόσμο των αντιθέσεων των βιβλίων μέσα από το φως και τη σκιά του Θεάτρου Σκιών με πρωταγωνιστή το Καραγκιόζη σε ρόλο «Βιβλιοφάγου». Όλοι μαζί να γνωρίσουμε τον κόσμο των βιβλίων, μέσα από βιωματικούς ενεργούς ρόλους με κύριο ήρωα τον Καραγκιόζη και τους μικρούς μας φίλους ανακαλύπτοντας τις αντιθέσεις μέσα από τα βιβλία που μας συντροφεύουν στην καλοκαιρινή μας εκστρατεία . Κάθε μία παράσταση αφιέρωμα κι αναφορά σ’ ένα διαφορετικό βιβλίο. Με το Θέατρο Σκιών Αγάπιου Αγαπίου.

Για όλα τα παιδιά. Χωρίς προεγγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου