Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Βάδισαν σε... «Δρόμο Ζωής-Δρόμο Ελπίδας» (pics&vids)


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ραιδεστού και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, «Λάμψη».

Εκατοντάδες κόσμου, παρά το φόβο της βροχόπτωσης ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχε δοθεί στο καφέ «Ανέμι» για να πάρει μέρος στην πεζοπορία των 3,5 χλμ., να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια της «Λάμψης» αλλά πάνω απ’ όλα να στείλει ένα μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στους γονείς και τα παιδιά, που δίνουν καθημερινά μία δύσκολη μάχη.

Την παράσταση φυσικά έκλεψε η χρυσή Ολυμπιονίκης μας, Βούλα Πατουλίδου, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα με την παρουσία της και όπως ήταν αναμενόμενο «πολιορκήθηκε» για μία φωτογραφία από μεγάλους αλλά και μικρούς, που ούτε καν είχαν γεννηθεί όταν το 1992 κατακτούσε το χρυσό μετάλλιο στη Βαρκελώνη.

Το «Θέρμης Νέα» βρέθηκε στη Νέα Ραιδεστό και σας μεταφέρει το κλίμα της εκδήλωσης. Δείτε βίντεο από τις τελευταίες προετοιμασίες, τον χαιρετισμό των διοργανωτών και της Πατουλίδου και την εκκίνηση της πεζοπορίας και φυσικά φωτογραφικό υλικό.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου