Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Η «Πνοή Ελπίδας» στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


Σε μια πολύ σπουδαία διοργάνωση του κλασσικού αθλητισμού, που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, τον 3ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκη και στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου συμμετέχει η «Πνοή Ελπίδας».

Ο σύλλογος, που έχει έδρα το Τριάδι, συμμετέχει στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης, με την υποστήριξη των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών sms.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000 μ. θα πρέπει να σταλούν μέχρι τη 1 Οκτωβρίου στο ifo@pnoielpidas.gr και το info@seekmeetspeak.gr. Στόχος της «Πνοής Ελπίδας» είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό και φυσικά να προσελκύσει νέα μέλη, που θα συνδράμουν μελλοντικά στο πολύτιμο φιλανθρωπικό της έργο.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της διοργάνωσης αναφέρει:

Σας προσκαλούμε στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνο Θεσσαλονίκης Και στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 που διοργανώνεται από Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου συμμετέχει η ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της διοργάνωσης, με την υποστήριξη των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών sms.

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αφετηρία - Τερματισμός
α) Ημιμαραθώνιος: Αφετηρία επί της Λεωφόρου Νίκης και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.
β) 5.000μ.: Αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμός ο Λευκός     Πύργος.

Στοιχεία Αγώνων:
α) Ημιμαραθώνιος (21,100μ.):
Ώρα Εκκίνησης: 18:45 (Δύση ηλίου)
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.
β) Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 21:15

Δικαίωμα Συμμετοχής
Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1996 και μεγαλύτεροι).

Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι).

Διακρίσεις – Έπαθλα – Χρηματικά έπαθλα
Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών και των δύο Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.thesshalfmarathon.org και  www.thesshalfmarathon.gr

• Στους  3 πρώτους της γενικής κατάταξης του Ημιμαραθωνίου θα δοθούν:
Θέση     Άνδρες Γυναίκες
1              500€       500€
2              400€       400€
3              300€       300€

Οι  αθλητές που θα καταταγούν στις πιο πάνω θέσεις θα δικαιούνται τα χρηματικά έπαθλα εφόσον έχουν σημειώσει επίδοση κάτω από 1:14:00 για τους Άνδρες  και κάτω από 1:30:00  για τις Γυναίκες.

• Στους  3 πρώτους της γενικής κατάταξης των 5.000 μέτρων θα δοθούν:
Θέση     Άνδρες Γυναίκες
1              200€       200€
2              150€       150€
3              100€       100€

• Όλες οι πιο πάνω αμοιβές – χρηματικά έπαθλα των αθλητών – αθλητριών υπόκεινται σε κράτηση 23,6% σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 στο info@pnoielpidas.gr & info@seekmeetspeak.gr

Αντίτιμο Συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής στον Ημιμαραθώνιο δρόμο και στον αγώνα δρόμου 5.000μ. παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα:

Συμμετοχή          Ατομικό               Ομαδικό              Φοιτητικό-Ανεργίας*    Μαθητικό**
Ημιμαραθώνιος               20€         15€         15€         -
Αγώνας Δρόμου 5.000μ.               15€         10€         10€         0€
*Φοιτητικό αντίτιμο καθώς και αντίτιμο ανεργίας δικαιούνται όσοι δρομείς προσκομίσουν ή αποστείλουν φωτοτυπία του εν ισχύ σχετικού πιστοποιητικού,  με fax ή με email, αμέσως μετά την εγγραφή τους.
Το φοιτητικό αντίτιμο ισχύει για φοιτητές που δεν έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους.
**Οι μαθητές/τριες άνω των 20 ετών καταβάλλουν το φοιτητικό αντίτιμο συμμετοχής.

Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

Αποτελέσματα
Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργασίμων ημερών. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων οι δρομείς θα μπορούν να εκτυπώνουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 6945-589654 & 693-531 4518(κα Αλεξια Κοσμιδου & Κατερινα Παπαγεωργιου)
Παρακαλούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια με εγγραφες συμμετοχης στην ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Με τιμή,
Αλεξία Κοσμίδου
Ομάδα Συντονισμού
6945.589.654

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου