Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Δίνει ελπίδα στο Θερμαϊκό μεγάλος χορηγός


Την επόμενη εβδομάδα ανάλογα και με την εξέλιξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις με μεγάλο χορηγό, θα ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα παίξει φέτος ο Θερμαϊκός Θέρμης.

Η διοίκηση της ομάδα ψάχνει εναγωνίως όλο αυτό το διάστημα χορηγούς, ώστε να συγκεντρώσει το μπάτζετ που απαιτείται για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μέχρι στιγμής δεν το έχει καταφέρει. Εκτός αν κλείσει ο μεγάλος χορηγός που έχει παρουσιαστεί.

«Όντως υπάρχει ενδιαφέρον από μία μεγάλη εταιρεία για να προβληθεί μέσω του Θερμαϊκού και να διαθέσει ένα αξιοσέβαστο ποσό, για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο, ο Θερμαϊκός βρίσκεται στην Α1 κατηγορία», είπε ο πρόεδρος της ομάδας, Θόδωρος Ραδιτσίδης, στο «pamempala.gr».

Η επόμενη εβδομάδα χαρακτηρίζεται ως η πιο κρίσιμη στο θέμα αυτό, ενώ είναι πολύ σημαντική, αφού την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν. Παρά το ό,τι ακόμα δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα παίξει, ο Θερμαϊκός πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία. Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί στο γήπεδο της Θέρμης, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε γήπεδο στην περιοχή του Φράγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου