Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Δύο τετράμηνες συμβάσεις στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη



Διαγωνισμό για δύο τετράμηνες συμβάσεις για γεωπόνους προκηρύσσει το ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για το αγρόκτημά του στη Θέρμη. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι τις 4 Αυγούστου στις 14.00

Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - Κέντρο Γεωργικής Έρευνας Βόρειας Ελλάδας, ενδιαφέρεται να συνάψει δύο (2) αναθέσεις έργου, στη δράση που συγχρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ), ΕΤΠΑ, (ΠΕΠ Μακεδονίας - Θράκης, ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, ΠΕΠ Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου, ΠΕΠ Αττικής) και Εθνική Συμμετοχή μέσω του ΠΔΕ, που υλοποιείται στο ΚΓΕΒΕ, ως εξής: 

1η Σύμβαση Ανάθεσης Έργου με

Ένα (1) Γεωπόνο με Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στη Γενετική Βελτίωση Φυτών και ειδικότερα με εμπειρία σε πειράματα αξιολόγησης φυτικού γενετικού υλικού κηπευτικών, όπως εγκατάσταση πειραμάτων, λήψη παρατηρήσεων, επεξεργασία αποτελεσμάτων και δεδομένων καλλιέργειας σε θερμοκήπιο ή στον αγρό.

Η σύμβαση έργου θα έχει διάρκεια τεσσάρων (4) μηνών και σύμφωνα με το Τεχνικό Παράρτημα του Έργου το αντικείμενο του εξωτερικού συνεργάτη ορίζεται ως εξής: Εγκατάσταση και αξιολόγηση της καλλιέργειας κηπευτικών στο συμβατικό και το Brite Greenhouse θερμοκήπιο.

Παρακολούθηση, συλλογή και επεξεργασία δεδομένων θερμοκηπιακής καλλιέργειας και φυσιολογίας του φυτών. Ειδικότερα, καταγραφή και αξιολόγηση μορφολογικών, φυσιολογικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών συνεισφορά στο Παραδοτέο 5.2, της Ενότητας Εργασίας 5.
Το εργολαβικό αντάλλαγμα είναι συνολικού ύψιστου κόστους μέχρι 10224,4€ (δέκα χιλιάδες διακόσια είκοσι τέσσερα και σαράντα) ευρώ, και θα καταβληθεί με απόδειξη παροχής υπηρεσιών του αναδόχου. Ο τόπος εργασίας του έργου θα είναι το αγρόκτημα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη.

2 η Σύμβαση Ανάθεσης Έργου με

Ένα (1) Γεωπόνο με Μεταπτυχιακό τίτλο Σπουδών στη Γενετική Βελτίωση/ φυσιολογία φυτών, με εμπειρία στη διεξαγωγή πειραματισμών και την τεχνική καλλιέργειας κηπευτικών ειδών.
Η σύμβαση έργου θα έχει διάρκεια τεσσάρων (4) μηνών και σύμφωνα με το Τεχνικό Παράρτημα του Έργου το αντικείμενο του εξωτερικού συνεργάτη ορίζεται ως εξής: Σύγκριση συνθηκών καλλιέργειας κηπευτικών στο συμβατικό και το Brite Greenhouse θερμοκήπιο. Ειδικότερα, παρατηρήσεις, καταγραφή φυσιολογικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της καλλιέργειας και έλεγχοι για εμφάνιση εχθρών και ασθενειών (συνεισφορά στο Παραδοτέο 5.3, της Ενότητας Εργασίας 5).

Το εργολαβικό αντάλλαγμα είναι συνολικού ύψιστου κόστους μέχρι 10224,4€ (δέκα χιλιάδες διακόσια είκοσι τέσσερα και σαράντα) ευρώ, και θα καταβληθεί με απόδειξη παροχής υπηρεσιών του αναδόχου. Ο τόπος εργασίας του έργου θα είναι το αγρόκτημα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ στη Θέρμη. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και να υποβάλλουν μειοδοτική προσφορά.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου θα γίνουν με τους αναδόχους που θα ανακηρυχθούν από την προβλεπόμενη διαδικασία, εφόσον πληρούνται οι όροι της πρόσκλησης, και τις πιο συμφέρουσες προσφορές. Η πληρωμή των αναδόχων θα γίνει με δελτίο παροχής υπηρεσιών των ιδίων, θεωρημένο από την οικεία Εφορία και θα πρέπει να υποβάλλεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
Οι ανωτέρω συμβάσεις είναι γνήσιες Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου και δεν υποκρύπτουν εξαρτημένη εργασία. Ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε συμπληρωματικά στοιχεία.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Ανάρτηση της παρούσης θα γίνει στο διαδίκτυο, στον πίνακα ανακοινώσεων του ΚΓΕΒΕ και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Θέρμης, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σε κλειστό φάκελο, σφραγισμένη προσφορά με πλήρη στοιχεία (αίτηση ανάληψης του έργου και οικονομική προσφορά, επικυρωμένα αντίγραφα της αστυνομικής ταυτότητας και τίτλων σπουδών, βιογραφικό σημείωμα, αποδεικτικά εμπειρίας, κ.λ.π.) στα γραφεία της Υπηρεσίας μας, ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Κέντρο Γεωργικής Έρευνας Βόρειας Ελλάδας, που βρίσκεται στην περιοχή της Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη, (αρμόδια κ. Πετρούλα Πέγκα) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ΚΓΕΒΕ ή του δημοτικού καταστήματος Θέρμης, δηλαδή μέχρι και τις 04-08-2014 και ώρα 14:00.


Πληροφορίες: Δρ. Πασχαλίνα Χατζοπούλου, (επιστημονικά υπεύθυνη του έργου), τηλ. 2310 471 110, εσωτ. 0 200 & 0 202.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου