Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ούτε το περιπολικό δεν τους πτόησε (photos)


Με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών Επανομής πραγματοποιήθηκε το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα σούπερ μάρκετ του δρόμου Επανομής-Πλαγιαρίου, στον οποίο έχουν σημειωθεί συνολικά εφτά τροχαία δυστυχήματα.

Από τη συγκέντρωση δύο πράγματα κρατάμε. Το πρώτο είναι η μικρή συμμετοχή, που δείχνει ότι δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί δυστυχώς όλοι οι κάτοικοι των δύο αυτών περιοχών, που διασχίζουν το δρόμο συχνότερα από όλους.

Το δεύτερο είναι ότι παρά την παρουσία το πρωί στο σημείο περιπολικού αλλά και τηλεοπτικών συνεργείων, κάποιοι οδηγοί δεν πτοήθηκαν και διέσχισαν κάθετα τον δρόμο από το ένα σούπερ μάρκετ στο άλλο.

Δεν έλειψαν και μικροεντάσεις με υπαλλήλους του ενός σούπερ μάρκετ, οι οποίοι υποστήριζαν ότι δημιουργείται πρόβλημα στη λειτουργία του καταστήματος με τη συγκέντρωση, υπέρ του ανταγωνιστή του, την ώρα που έστω αυτοί οι λιγοστοί διαμαρτυρόμενοι ήταν στα πάρκινγκ και των δύο σούπερ μάρκετ.

Δείτε στη συνέχεια φωτογραφίες από τη συγκέντρωση αλλά και το ντοκουμέντο των παραβάσεων παρουσία περιπολικού, τις οποίες δημοσιεύει το etheroploos.blogspot.gr.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου