Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Παπαδόπουλος: «Στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού»


Μεγάλο συλλαλητήριο συμπαράστασης προς τον Παλαιστινιακό λαό διοργανώνεται αύριο στις 20.30 στην Πλατεία Αριστοτέλους. Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Διοργανωτές είναι η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης.

Εκπροσωπώντας την ΠΕΔ Κ-Μ στη συνέντευξη Τύπου, ο αντιπρόεδρός της και δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος είπε πως το σύνολο της Αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας ταυτίζεται ενάντια στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού, ενώ ανέφερε ότι γίνεται μια προεργασία από τους δήμους για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας σε τρόφιμα και φαρμακευτικό υλικό.

Κάνοντας τον τραγικό απολογισμό των επιθέσεων του Ισραήλ ως τώρα, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης, Ασσόκι Σέντκι, τόνισε: «Δεκατέσσερις μέρες από την άγρια επίθεση και έχουμε πάνω από 550 νεκρούς, εκ των οποίων 150 παιδιά, ενώ τα υπόλοιπα θύματα είναι γυναίκες και άμαχος πληθυσμός. Οι πρόσφυγες μέσα στη Λωρίδα της Γάζας ανέρχονται σε 100.000, ενώ έχουν βομβαρδιστεί μέχρι και νοσοκομεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου